А
Аноним
⚪
Доброго всім вечора. Мала справу з цією недугою 2 роки тому, якщо бути точнішою, то з"явились бородавки дуже давно, просто я не думала, що це є хвороба доти, доки не пройшла 3 курси дуже сильних антибіотиків... Після чого організм остаточно дав збій і бородавки просто посипались..... їх стало набагато більше, вони стали страшнішими і з"явилось декілька на руці і одна на нозі. На прийомі у дерматолога пролунав страшний для мене діагноз "Плоскі бородавки".... Як їх лікувати? Що робити далі? Як з таким лицем ходити? Лікар запевнила, що якщо не допоможе 1 варіант лікування, то обов"язково зробимо випалювання азотом. Дякувати Богу, комплексне медикаментозне лікування, яке було основане на відновленні роботи печінки та підшлункової залози у сукопності з інтенсивним лікуванням, що пропонував обраний мною санаторій Закарпаття, ці "штуки" зникли, як і не було.... У моєму випадку чуда не сталося за одну ніч, але все ж таки.... результат, як то кажуть... на лице))). Бажаю всім здоров"я, та скорішого покращання самопочуття. Це повідомлення для тих, хто все таки задумується над тим, з чого почати лікування.... Я скажу - почніть з середини, щоб мати гарну картинку зовні....